& Lukabu

Inspirirana modernim Hrvaticama koje žive urbanim i užurbanim životima, a ipak uvijek odišu elegancijom, dizajnerica modne kuće Lukabu Marina Jerant, stvorila je kolekciju namijenjenu upravo njima.

Željela sam prikazati odvažnu i zrelu, emotivnu ženu koja svakodnevno manevrira između privatnog i poslovnog života, a uz to je uvijek primijećena. Najveću pažnju pridajemo kvaliteti kroja, korištenju najfinijih materijala kao što su svila, vuna, kašmir i viskoza. Upravo nas to čini jedinstvenima i zato svaki komad iz naše kolekcije je vrhunske izrade i kvalitete."

Dizajnerica Marina Jerant

U Marininim odjevnim komadima osjećam se odvažno, ženstveno i svakako primjećeno.

Predivna SANJA AZENIĆ

Ideja samog fotografiranja je bila u prikazivanju ženske samouvjerenosti koja bez straha bira odvažne i upečatljive modne kombinacije iz Lukabu kolekcije te ih nosi sa stavom i senzualnošću. Kao takve one ne mogu proći nezamjećeno kako u streetstyle tako i u večernjim kombinacijama. Sama upečatljivost je posebice došla do izražaja budući da se fotografiranje odvijalo na ulicama grada Osijeka, gdje su modeli svojim modnim kombinacijama i stavovima iskakali iz mase te ostavljali snažan dojam, dok su pod prirodnim svjetlom boje u Lukabu kolekciji nevjerojatno dolazile do izražaja i pokazivale svu svoju ljepotu.

Naša divna fotografkinja MIrjana Pjevac @maps.of.light
X