Lukabu 10 godina proslava

Potekli su sinoć šampanjac, vino, whishey, gin…, kušale se filigranski odabrane delikatese, grickalo grožđe i jagode, ‘minglalo’ u sjajnom ambijentu proslave velikih 10 godina uspješnog rada i strelovitog rasta modne linije. Bila je to večer najboljeg odijevanja, najboljeg pjenušca, obveznih haljina i jako puno mladosti s modnih pista. Slavio se Lukabu!

– Sretan rođendan – bilo je pristojno pozdraviti na ulasku na ‘gala event’ i 10. obljetnicu. Hvala, još sam mlada – odgovorila je uz smijeh modna dizajnerica Marina Jerant.

Luksuzna moda linija nastala pod njezinim ravnanjem i kreativnim ‘olujama’ proslavila je sinoć desetu godinu postojanja. Lukabu by Marina Jerant čitavih 10 godina uspješno niže kolekcije vjenčanica i večernjih haljina, inovira, mijenja modne trendove, utiskuje neizbrisiv trag i utječe na kompletan domaći modni izričaj, a sinoć su se okupili suradnici, prijatelji, poslovni partneri, djevojke s naslovnica…, svi skupa ‘puhati u tortu’ Lukabuovih 10.

Lukabu je luksuzna modna linija, koju je osnovala modna dizajnerica Marina Jerant, a koja je ujedno i kreativni direktor brenda te predstavlja kolekcije vjenčanica i večernjih haljina.

– Lukabu od 2012. godine, od prve kolekcije za ljeto, koja je predstavljena na modnoj reviji u Cocktail baru Bar Ka, sve do sudjelovanja na renomiranom Cro-à-Porteru te raznim drugim regionalnim modnim događanjima, kao brend iz sezone u sezonu pronalazi nove modne izričaje dok je istovremeno ostaje istinski posvećen svom prvobitnom smjeru i ideji – kazala je, formalno, Marina Jerant sinoć okupljenim medijima, da bi se potom obratila i gostima…

– Nemam riječi koliko sam sretna što smo sada svi skupa ovdje, što su ovdje brojni prijatelji, poslovni partneri koji su postali prijatelji, što su ovdje svi koji su 10 godina na ovaj ili onaj način koračali uz Lukabu i mene. Hvala vam svima – kazala je, opet se vedrog duha nasmijala i dodala zadovoljno…

– Nećemo sada čekati još 10 godina, već se moramo okupiti za dvije najkasnije – našalila se Marina, a kojoj dani itekako prolaze u poslu, nekad i bez šale, pod pritiskom, u brzom rješavanju zahtjeva tržišta, mladenki, djevojaka, žena…

– Zna nekada biti itekako stresno kod nas u Nami u Osijeku na katu, ali sve mi to volimo. Sve je to dio posla, zbog čega navečer budemo još zadovoljniji – zaključila je.

Marinine haljine nosile su i nose brojne poznate Hrvatice, a vrijedi napomenuti u ovom trenutku, da je i aktualna pobjednica Dore i naša uzdanica na Eurosongu nosila Lukabu. Da, Mia Dimšić bila je ‘manekenka’ Marinine kolekcije.

No, Marinu ne treba hvaliti. To čine haljine, brojne Osječanke, brojne Hrvatice, žene i djevojke cijele regije. Lukabu je odavno prerastao ‘gradske zidine’. Puno prije ovih 10 godina.

Foto: Marina Hunjadi 

Izvor: osijekexpress.com/2022/04/28/foto-lukabu-marine-jerant

X